HAKKIMIZDA

Modern hayatı şekillendiren yeni keşiflerin öncülüğünü üstlenerek daha iyi bir yaşamın standartlarını oluşturmak için çalışan Mehmet ve Esra Cansız Vakfının kurulduğu günden bugüne temel politikasını belirleyen en önemli unsur; bu topraklardan kazandığımızı yine bu topraklara harcamaya verdiğimiz değer ve sorumluluk duyduğumuz toplumun her kesiminden bireye umut, ışık olmak ve bilinç oluşturmaktır.
Mehmet ve Esra Cansız Vakfı, kuruluşundan bugüne kadarki sürede nitelik ve nicelik olarak yükselen bir vakıf olmayı başarmıştır. Bu yükselişinin özünde, hiç şüphe yok ki Lila Kozmetik’te başarılı şekilde yürütülen ekip çalışmaları, disiplinli ve özverili iş birliği ve paydaşlarıyla sorumluluk sahibi çalışmalar yatmaktadır.
Temellerini Diyarbakır bölgesinde attığımız vakfımız geçmiş deneyim ve gelecek öngörüsü ile benimsediğimiz ilkeler doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde ihtiyaç sahiplerine yardım etmektedir. Kuruluşundan bugüne geleneksel hale getirdiğimiz ihtiyaç sahiplerine maddi, manevi destek hedefimiz bugün binlerce üniversite öğrencisine burs imkânı sağlayarak, günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak olanaklara sahip eğitim kurumlarının açılması ile gelecek nesillere aydınlık yollar açılmasına katkı sağlamaktadır.
Kurulduğu günden bugüne yeni teknolojilerle şekillenen dünyanın, 21. yy yetkinliklerinin farkında olarak, her geçen gün dönüşen toplumumuzun değerlerini ve kültürünü benimseyerek dokunduğumuz yaşamların doğru bilgi kaynaklarına erişimi, tecrübeli profesyonellere ulaşımı konusunda sahip olduğu donanım ve ortaklıklarla köprü görevi üstlenmektedir.
Mehmet ve Esra Cansız Vakfı olarak üstlendiğimiz görevleri layıkıyla yerine getirebilmek için yürüttüğümüz projelerimiz ve uygulamaya koyacağımız yeni projelerimizle yaşadığımız toplumun sorumluluk sahibi, paylaştığımız doğanın her türlü canlısına sevgi ile yaklaşan, tarihimizi ve kültürel değerlerimizi yaşatmanın öneminin bilincinde uygulamalar hayata koyacağız. Restorasyon çalışmaları için ortaklıklarımız ve sponsorluklarımız, ormanların, doğal kaynakların, temiz enerji kaynaklarının sürdürülebilir şekilde kullanılması ve çevrenin korunması amacı ile dahil olduğumuz projelerimiz ile gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmanın arzusu ile yol almaktayız.