Mehmet Esra Cansız ailesi olarak katkılarımızla öğrencilerin hayatına dokunup onlar için eğitim olmanın, ışık olmanın, umut olmanın mümkün olduğunu biliyoruz. Mehmet Cansız ve Esra Cansız tarafından üniversite öğrencilerine yönelik ÜNİVERSİTE BULUŞMALARI... düzenlenen öğrenci buluşmalarında öğrencilerin sorunları dinlenildi Bir dokunuş bazen şefkat verecek kadar yumuşak, Bazen cesaret verecek kadar güçlü olabilir. Vakıf Başkanımız Mehmet Cansız yapımını üstlendiği ve adının verildiği Okulumuzun ve öğrencilerimizin başarılarının devam etmesi için gerekli istişarelerde bulundu. Mehmet Cansız Ortaokulu öğretmenleriyle bir araya geldi.

HAKKIMIZDA

Modern hayatı şekillendiren yeni keşiflerin öncülüğünü üstlenerek daha iyi bir yaşamın standartlarını oluşturmak için çalışan Mehmet ve Esra Cansız Vakfı, 2020 yılında kurulmuştur. Vakfımızın politikası bu topraklardan kazandığımızı yine bu topraklara harcama üzerine kurulmuştur.

Mehmet ve Esra Cansız Vakfı, kuruluşundan bugüne kadarki sürede nitelik ve nicelik olarak yükselen bir vakıf olmaya başarmıştır. Bu yükselişini, hiç şüphe yok ki görev yapan başkan ve yürütme kurullarına, yönetmenler kuruluna, komitelerine ve hiçbir zaman yardımlaşmayı esirgemeyen mensuplarına borçludur.