1993 yılında kozmetik sektörüne adım atarak saç bakım ürünlerinin üretimine başladım. Küçük bir atölyede başlayan bu yolculuk, adım adım büyümeme ve vizyonumu genişletmeme vesile oldu. 2003 yılında Lila Kozmetik’i kurarak daha büyük hedeflere yelken açtım. Bugün, dünyanın dört bir yanına ulaşan saç bakım ürünleri üreten bir fabrikada milyonlarca insanın güzellik rutinlerine eşlik etmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Benim için gerçek zenginlik, paylaşmaktır. 2019 yılında kurduğumuz Mehmet Esra Cansız Vakfı ile öğrencilere burs imkanı sunarak ve ailelere yardım sağlayarak toplumun bir parçası olmanın anlamını yaşamaya başladım. Eğitim, sağlık, kültür sanat, spor ve daha pek çok alanda ihtiyaç sahiplerine destek olmanın gururunu yaşıyorum.

Mehmet Esra Cansız Vakfı, her geçen gün büyüyen ve genişleyen bir aile olarak yoluna devam ediyor. Eğitim, aile, sağlık, kültür sanat ve spor gibi alanlarda sürdürülebilir faydalar yaratıyor, ihtiyaç sahibi ailelere dokunuyoruz.

Eğitimle dolu bir hayatı, sevgi ve saygı dolu bir aileyi ve bu değerleri gelecek nesillere aktarmanın mutluluğunu yaşıyorum. Evli ve üç çocuk babası olarak, aile değerlerini ve toplumsal sorumluluğu hayatımın merkezine koymaya devam ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla,
Mehmet Cansız