Mehmet Esra Cansız Vakfı olarak ailelerimizle sıkı bir bağ kuruyor ve bu ilişkiyi geliştirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Ailelere yönelik etkinliklerimiz, toplumun temel taşı olan aileleri desteklemeyi ve güçlendirmeyi hedefliyor. Bu çerçevede, ailelerin bir araya gelerek değerli anılar biriktirebileceği, bilgi ve deneyim paylaşımının gerçekleştiği etkinliklerimizle aile bağlarını güçlendirmeyi amaçlıyoruz.

Aile etkinliklerimiz, farklı yaş gruplarına ve ilgi alanlarına hitap eden çeşitli etkinlikleri içeriyor. Aile yemekleri piknikleri, kültürel geziler, atölye çalışmaları, seminerler ve aile içi iletişimi artırmayı hedefleyen çalışmalar gibi farklı türlerde etkinlikler düzenliyoruz.

Amacımız, aileleri desteklemek ve bir arada olmanın değerini vurgulamaktır. Ailelerimizin güçlenmesini sağlayarak toplumun dayanışma ve birlik duygusuna katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Mehmet Esra Cansız Vakfı olarak, aile etkinliklerimizle ailelerimizin yanında olduğumuzu göstermeye, onları bir araya getirerek sevgi ve anlayışı pekiştirmeye devam ediyoruz.