Kariyer Akademisi, öğrencinin öğrenim gördüğü süreçte veya mezuniyet sonrasında kariyerini güçlendirmek amacıyla oluşturulmuş bir programıdır. Teknolojinin ve iş koşullarının sürekli geliştiği günümüzde, öğrenci ve mezunların kariyerlerini en üst seviyeye taşımak için önceden bu değişimlere uyum sağlamalarına yardımcı olmayı hedeflemektedir. Mehmet ve Esra Cansız Vakfı, bu bağlamda, kariyerlerine destek olmak isteyen öğrencilere ve mezunlara rehberlik etmeyi amaçlamaktadır.

Vakfımız bünyesinde yer alan Kariyer Akademisi, staj yapmak isteyen öğrencilere ek kontenjanlar sunarak, okudukları bölümle ilgili deneyim kazanmalarını ve mezuniyet sonrası iş hayatına daha kolay adapte olmalarını hedeflemektedir. Mehmet ve Esra Cansız Vakfı, daima yenilikçi fikir ve projelere öncelik vererek, öğrenci ve mezunlara destek olmaya devam etmektedir.