Mehmet Esra Cansız Vakfı olarak, geleneksel bir gurur ve mutlulukla, başarı dolu bir eğitim yılının daha sonuna ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Mehmet Cansız Ortaokulu’nun derslerde ve sosyal faaliyetlerde birincilikle parlayan öğrencilerini karne hediyeleriyle buluşturarak ödüllendirmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu öğrenciler, sadece derslerinde değil, aynı zamanda okulda örnek bireyler olarak da öne çıkmışlardır. Onların azimle çalışarak elde ettiği başarılar, sadece kendi gelecekleri için değil, aynı zamanda okul topluluğu için de büyük bir ilham kaynağı olmuştur. Bu kutlama vesilesiyle, sevgi ve destek dolu bir eğitim ortamı sağlayan okul yönetimi, öğretmenler ve velilerimize de teşekkür etmek istiyoruz. Onların fedakarca çalışmaları ve öğrencilerimizi yüreklendirici yönlendirmeleri, bu başarıların arkasındaki en önemli etkenlerden biridir. Mehmet Cansız Ortaokulu, her bir öğrencinin potansiyelini en üst seviyede kullanabildiği, öğrenmeye açık, donanımlı ve coşku dolu bir öğrenme merkezi olmaya devam edecektir. Gelecekte de öğrencilerimizin yeteneklerini ve ilgi alanlarını keşfetmeye, onları desteklemeye ve topluma değer katan bireyler olarak yetiştirmeye olan bağlılığımızı sürdüreceğiz. Başarılarının devamını diler, tüm öğrencilerimize mutlu ve keyifli bir tatil dönemi geçirmelerini temenni ederiz.