Mezun bursiyer buluşmalarımız, vakfımızın eğitim desteği alan öğrencilerin yaşamlarına ne kadar olumlu etkiler sağladığını görmemizi ve bu öğrencilerimizin başarılarını paylaşmamızı sağlayan önemli fırsatlar sunmaktadır.

Bu buluşmalar, mezun bursiyerlerimizin kendi deneyimlerini ve başarı hikayelerini paylaşmalarına, yeni mezun öğrencilere ilham kaynağı olmalarına imkan tanımaktadır. Aynı zamanda mezunlarımızın vakıf ile olan bağlarını güçlendirmelerine fırsat verirken, onların iş dünyasına entegre olmalarını ve kariyer gelişimlerini desteklemek amacıyla da kullanılmaktadır.

Mehmet Esra Cansız Vakfı olarak mezun bursiyer buluşmaları ile bursiyerlerimizin başarılarını kutlamanın, deneyimlerini paylaşmanın ve onların gelecekteki yollarını aydınlatmanın gururunu yaşıyoruz. Bu etkinliklerle mezunlarımızın başarılarına olan katkımızın devamlılığını sağlarken, genç nesillerin geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlemelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz.