Mehmet Esra Cansız Vakfı olarak gerçekleştirdiğimiz Bilim, Kültür ve Sanat Gezileri Projesi çerçevesinde öğrencilerimizle birlikte verimli bir Ankara gezisi düzenledik. Bu özel etkinlik kapsamında, ülkemizin önde gelen kurumlarından olan Aselsan’ı ziyaret ettik ve ardından Millet Kütüphanesi, Rahmi Koç Müzesi ve Tabiat Tarihi Müzesi gibi yerlere geziler düzenledik.

Aselsan ziyaretimiz, öğrencilerimize savunma ve güvenlik teknolojilerinin gelişimi ve uygulamaları hakkında derinlemesine bir perspektif sunmayı amaçladı. Şirketin yenilikçi faaliyetleri ve endüstrideki lider konumu hakkında birinci elden bilgi edinme fırsatı sunarak, öğrencilerimizin teknolojik gelişmelere dair anlayışlarını zenginleştirmeyi hedefledik.

Millet Kütüphanesi ziyaretimiz ise kültürel zenginliğimize vurgu yapmayı ve bilgiye erişimin kıymetini vurgulamayı amaçladı. Öğrencilerimiz, özel mekânı keşfederek geniş bir literatür yelpazesine temas etme şansı buldular. Bu deneyim, öğrencilerimizin bireysel ve entelektüel gelişimine katkı sağlamayı amaçladı.

Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin vizyonlarını genişletme, farklı sektörlerdeki çalışmaları tanıma ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunma fırsatları sunar. Gelecekteki kariyer yollarını şekillendirirken bu tür deneyimlerin etkisi büyük olacaktır. Mehmet Esra Cansız Vakfı olarak, öğrencilerimizin bu tür zenginleştirici etkinliklere katılarak kendilerini geliştirmeye devam etmelerini desteklemeye devam ediyoruz.